Nadia's FotoPage

By: Nadia Ahmad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Saturday, 8-Dec-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Jom Jusco

hmm nak pi jusco ni, nak ikut?
bye bye
pon..pon..
View all 6 photos...
Pakai baju melayu again.. ingatkan raya je boleh pakai baju melayu.. Ni baju melayu pertama saya.. actually nek Nah buat baju ni dari kain tudung Ummi.. dia main agak2 je nak tgk Amirul Zakuan muat tak sblm dia buat baju melayu lain..

Pergi dulu, Ummi..



Saturday, 13-Oct-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Hari Raya Aidilfitri

betul ke hari raya ari ni?
penatnye..
rumah tok Mat pulak
View all 5 photos...
Beberapa gambar semasa hari raya..

Jumpa lagi tahun depan ya!!



Wednesday, 26-Sep-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
1-year old birthday

bday present from auntie Sheema
Ummi... ade lagu la.. thank u auntie Cheema
ha.. macam ni baru kete berhenti gerak
View all 7 photos...
Hehehe.. lama tak update.. sempena nak menyambut ramadhan/ulangtahun kelahiran, Amirul Zakuan dicukur kepalanya.. actually belakang telinga dah teruk di garu sampai berdarah, Ummi je yg baru perasan.. apa lagi, minta tolong tok Aim and adik Adah botakkan dia..

my first car!!



Sunday, 3-Jun-2007 05:36 Email | Share | | Bookmark
hohohoo.. balik kampung

 
nak tgk lidah saya?? hehe
paklong suh cium, tp geram la tgk pipi pooh ni, so saya gigit :)
View all 5 photos...
balik kg bukit rambai singgah sekejap kg lubuk redan.. amirul zakuan nak jumpa pooh! dan juga abang aiman... and atuk dan nenek dan makcik serta paklong maklong hehehe..

sama tak?


with my cousin aiman and tok mat


Saturday, 26-May-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Pooh!

ummi.. kenapa pooh tak jatuh2?
amirul sedang menggaru pooh..
hmm, apa lagi nak buat ni??
View all 8 photos...
Winnie the Pooh and the Honey Tree-> buku abg Armand yg Amirul Zakuan pinjam..



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net